+316 52045725 & +316 24929448 info@ytin.nl

Van 3 t/m 6 januari vond in Geleen het Dutch Flyers Icehockey Camp plaats. Tijdens deze 3 dagen trainden de U12, U14 en U16 onder leiding van o.a trainers Brock Montgomery, Marc Milic (goalies), Arne van Espen en Anton Tsipan. Jasper verzorgde deze dagen de off-ice trainingen en Mental Coaching en Marlies was als Fysiotherapeute aanwezig. In deze dagen was er 6-8 uur Ice Training, 9 uur Off-ice Training (stickhandling, shooting-, core-, stretching- en power-training). Het verblijf was bij Sports- and Talentpark Watersley en prima verzorgd.

Geweldig om met YTIN een steentje te kunnen bijdragen aan dit top georganiseerde Dutch Flyers Camp. De gemotiveerde spelers (en ouders) zijn gelijk aan de slag gegaan met hun doelen en de thema’s training, slaap, voeding, discipline en focus! Hopelijk kan YTIN in de toekomst meer doen met de mentale kant van de sport zodat de sporters optimaal kunnen presteren!