+316 52045725 & +316 24929448 info@ytin.nl

YOUR TIME
TO GROW

FYSIOTHERAPIE, VITALITEITSTRAINING, JOIN HET YTIN TEAM EN DAG & WEEK EXPERIENCES

Wat maakt het leven de moeite van het leven waard, waar sta je voor op, word je blij van en wat geeft zin?

YOUR TIME IS NOW

YTIN inspireert en heeft als missie mensen te laten ervaren dat ze enorm veel energie in zich hebben.

Samen met de vitaliteitscoach ga je aan de slag met de componenten beweging, voeding, slaap, authenticiteit, competentie en binding.  Om zo meer uit je leven en carrière te halen.

BEWEGING

Bewegen heeft een positieve invloed op de gezondheid. Bewegen is leuk, bewegen is spelen.  Samen kijken we wat het beste bij jou past. Wij helpen je bij het stellen van een doel, het maken van een plan, het doelgericht trainen en het volhouden!

VOEDING

Niemand betwist de belangrijke rol van voeding bij preventie en prestatie. Maar waarom eet je eigenlijk? De oorspronkelijke bedoeling van eten is je lichaam te voorzien van bouwstoffen en energie, zodat jij kunt doen met je leven wat je wilt. 

Samen bekijken we je huidige eetpatroon en bepalen we waar we effectieve veranderingen kunnen toepassen.

SLAAP

Slaap is cruciaal in ons leven en essentieel voor het leveren van (top)prestaties. Onvoldoende slapen heeft invloed op o.a. reactie, herstel, gewicht en humeur. Samen kijken we of jouw slaappatroon en slaaphygiëne verbeterd kan worden.

COACHING

YTIN zet jou, op interactieve wijze, aan tot effectief gedrag. Dit doen we met behulp van bewustwording en persoonlijke groei, het vergroten van je zelfvertrouwen en het exploreren, ontwikkelen en toepassen van je eigen mogelijkheden.

Hierbij maken wij onder andere gebruik van NLP, functioneel coachen en mBRAINING. 

INTERESSE? NEEM CONTACT OP MET JASPER

(+31) 652045725

jasper@ytin.nl