+316 52045725 & +316 24929448 info@ytin.nl

YOUR TIME
TO MEET

OVER JASPER

Mijn naam is Jasper Hellwig. Ik ben getrouwd met Marlies en trotse vader van zonen Fynn Kimi en Matti Yuki. In mijn rol als vitaliteitscoach help ik mensen fysieke, mentale en emotionele vrijheid te vinden om meer uit het leven te halen.

Ik ben gecertificeerd coach (NLP-Master, CHIVO Functioneel Coach, mBIT-Coach), Ironman Triatlon Coach i.o., Personal Trainer (NASM), Functioneel Trainer (CHIVO) en Voedingsdeskundige. Daarnaast ben ik actief als instructeur/trainer voor De Atleetfabriek en werk samen met o.a. Genmab B.V. Heijmans N.V. en WE Fashion. Wekelijks verzorg ik ook de opleiding ‘Vitaliteit’ bij E&R Opleidingen B.V. 

Vanaf 2017 ben ik actief als vrijwillige brandweerman bij post Maarssen van de VRU. In mijn vrije tijd ben ik druk bezig met het behalen van mijn eigen doelen, in 2024 o.a Ironman 140.6 Hamburg.

OVER MARLIES

Mijn naam is Marlies Hellwig. Ik ben getrouwd met Jasper en moeder van twee prachtige zonen, Fynn Kimi en Matti Yuki. Na het behalen van mijn diploma fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam ben ik in 2003 als zelfstandige gaan werken in mijn praktijk in Nieuwendijk. In mijn werk als fysiotherapeute miste ik echter een stukje diepgang, met name in de psychosomatiek.

Inmiddels ben ik gecertificeerd NLP-Master Coach (NOBCO) en mBIT-Coach en combineer ik mijn werk als fysiotherapeute met mijn werk als coach. Mijns inziens een sterke combinatie omdat veranderingen in het lichaam veranderingen in de geest impliceren en andersom. Daarnaast ben ik FysioPilates docente en gecertificeerd Running Fysiotherapeut. In mijn vrije tijd sport ik graag (hardlopen, wielrennen), houd ik er van om mooie sportieve doelen te stellen (NN Marathon Rotterdam 2024) en ben ik actief als manager bij een ijshockey-team.