+316 52045725 & +316 24929448 info@ytin.nl

YOUR TIME
TO SHINE

FYSIOTHERAPIE, VITALITEITSTRAINING, JOIN HET YTIN TEAM EN DAG & WEEK EXPERIENCES

Een dag vol inspiratie, energie, uitdaging en plezier? Ga mee op YTIN Day Experience.

YTIN DAY EXPERIENCE

Tijdens het YTIN DAY EXPERIENCE laten wij jou in 1 dag ervaren hoe het is om in beweging te komen. Een dag vol energie en plezier! Deze dag is perfect om de regie weer in eigen hand te nemen, op te laden en te groeien. Vitale mensen zijn fit, ontspannen, blij en productief. Componenten die iedere moderne werknemer moet bezitten. Eigenaarschap over je fysieke en mentale gezondheid is belangrijk bij het leveren van prestaties en tijdens deze dag krijg jij inzicht in en bewustwording over vitaliteit.

Laat je verrassen en ontdek wat er met jou gebeurt!

YOUR TIME TO SHINE

Op een te gekke locatie gaan we met een aantal energieke trainers en coaches jou laten ervaren wat er gebeurt als op je fysiek, mentaal en energetisch niveau in beweging komt. Je gaat aan de slag met beweging, voeding, slaap, authenticiteit, competentie en binding. Aspecten om meer uit je leven en carrière te halen!

FYSIEK

Het fysieke niveau is sport en beweging. De activiteiten worden altijd afgestemd op de groep. Hier kun je denken aan (kick-)boksen, bootcamp, powertraining, dansen, zwemmen, fietsen, yoga en pilates voor alle niveaus. Spel speelt hierin een belangrijke rol. De fysieke beweegvormen vinden bij voorkeur buiten plaats omdat dit een bewezen positief effect heeft op de gezondheid.

MENTAAL

Op mentaal vlak brengen we je in beweging door je in contact te brengen met jouw missie en doelen. Door middel van verscheidene (creatieve) opdrachten maken we jou bewust van onbewuste processen, patronen en gedachten. Het thema dat centraal staat is je leven te leven vanuit je hoogste authentieke expressie, zodat je met veel meer wijsheid besluiten kunt nemen en handelen.

ENERGETISCH

Het energetische werk is gericht op het weer in contact brengen met jezelf en het bewuster worden van jouw energieveld. Hierbij kan je denken aan begeleide meditaties voor alle niveaus.

Uiteraard laten we jou tijdens de dag ook genieten van heerlijk, gezond en lekker eten!

DATUM EN LOCATIE 

I.v.m. COVID-19 verplaatst, nieuwe datum volgt 
10.00 tot 17.00 uur 

Hoeve Wielrevelt 
Haarzuilens

Bijdrage €99,- (prijs inclusief alle activiteiten, koffie/thee/water, (h)eerlijke lunch en tussendoortjes)

 

EXPERIENCE OP MAAT 

Lijkt jou het leuk om een YTIN Day Experience te ervaren met een groep vrienden, (sport)team of collega’s? Laat het ons weten! Wij maken graag een volledig op jullie afgestemd programma.

AANMELDEN OF MEER INFORMATIE?

EXPERIENCE REVIEWS

“Een echte aanrader! Ik denk door de combi van alle verschillende elementen dat dit retreat voor iedereen is en ook dat iedereen hier beter uitkomt. Een beleving die je je leven lang bij je zult dragen!”

Alexandra (2019)

Iedereen verdient dit. Het is onmogelijk om met niks thuis te komen van een Ytinweek. Het gaat je hoe dan ook iets brengen."

Sandra (2019)

“Door mijn trip naar Ibiza met het YTIN team heb ik letterlijk en figuurlijk mijn dagelijkse routines en (denk)patronen durven loslaten. De inspirerende (sport- en ontspannings) sessies én de prachtige omgeving hebben mij doen beseffen dat ik zelf de regie in handen heb en elke dag nieuwe keuzes kan en mag maken. Onder de warme vleugels van het YTIN team ben ik tot waardevolle inzichten gekomen. De belangrijkste is zelfacceptatie en kom hierdoor steeds beter in balans! Ik ben Jasper, Marlies en Marjolein enorm dankbaar voor hun warme, motiverende woorden en hun passievolle begeleiding.

Nicole (2018)

“Heerlijk om zo verzorgd te worden op deze mooie plek en dit samen met iedereen te beleven”

Lizalo (2017)

“Onder de indruk van jullie organisatie-skills en jullie energie om ons overal in mee te nemen. Heerlijk ontspannen met een geweldige groep mensen.”

Paul (2017)

“Petje af voor hoe jullie alles verzorgd hebben! Zoveel mooie dingen gedaan….”

Philippine (2017)

“Dank voor alle ontspanning, persoonlijke confrontaties en nieuwe doelen voor de toekomst”.

Marco (2017)

“Super dat iedereen op zijn eigen niveau wordt uitgedaagd. Dank voor alle nieuwe ervaringen en dat ik heerlijk nergens over na hoefde te denken en alles werd verzorgd. Super vet dat we dit zo op Ibiza hebben mogen meemaken en het eiland op deze manier hebben gezien. Gave ervaring die ik niet had willen missen en nooit zal vergeten.”

Claudia (2017)

“Ik ben afgelopen week echt gegroeid en jullie en mezelf heel dankbaar.”

Inge (2017)

“De kracht van YTIN; Jasper, Marjolein, Marlies en Martijn; jullie zijn super! Hoop dat jullie zo enthousiast blijven, nieuwe plannen gaan maken voor nieuwe reizen. De villa was prachtig, heerlijk gesport en gegeten en hele leuke nieuwe mensen ontmoet. Ik heb van jullie genoten en veel geleerd. Hoop zeker weer terug te komen. YTIN forever!”

Amy (2016)

“De kracht van YTIN; Jasper, Marjolein, Marlies en Martijn; jullie zijn super! Hoop dat jullie zo enthousiast blijven, nieuwe plannen gaan maken voor nieuwe reizen. De villa was prachtig, heerlijk gesport en gegeten en hele leuke nieuwe mensen ontmoet. Ik heb van jullie genoten en veel geleerd. Hoop zeker weer terug te komen. YTIN forever!”

Amy (2016)

“Lieve Marjolein, Marlies en Jasper, wat heb ik een geweldige week gehad met YTIN op Ibiza. Het was vanaf de eerste stap op het fantastische eiland tot het eind super georganiseerd. Zo fijn dat je zelf even niet hoeft na te denken over wat je moet doen en eten. Echt alles is geregeld. Het programma is heel goed gevarieerd en sporten kan iedereen op zijn eigen niveau doen. De wandelingen zijn een hele mooie kans om het wonderschone Ibiza op een andere manier te ontdekken.De avonden, met gezond en gevarieerd eten, waren gezellig en de gesprekken heel fijn .En het huis was te gek. Het is geweldig om op deze manier een week te hebben om aan jezelf te werken. Ik heb zo onwijs genoten, dank jullie wel!"

Daphne (2016)

“Wat een fantastische week was het weer! Voor de 2e keer geïnspireerd door de schoonheid van Ibiza, tijdens een week vol activiteit waarbij iedereen eruit haalt wat diegene zoekt. Hiken, Suppen, HIIT, bootcamp, (Kick)boksen, Urban Run, en voor wie wil, ook de kans om bekender te worden met de spirituele kant van Ibiza; mediteren en yoga. Volgend jaar weer!”

Nienke (2016)

“Super ervaring en ver buiten mijn comfortzone in het begin. Zo close en hechte groep op het einde. Veel geleerd, gezien, ontdekt, beseft en laten landen. Zonder verwachtingen gegaan en met een heleboel handvatten terug naar huis. Nu is het aan mij om versie 2.0 van mezelf verder vorm te geven. Het was onwijs.. en ben iedereen zeer dankbaar.”

Ronald (2016)

“Ik heb echt een super week gehad met jullie in Ibiza!!Zeker voor herhaling vatbaar. Alles was erg goed geregeld…en de balans tussen sporten en ontspanning was voor mij perfect. Ik ben weer helemaal zen en opgeladen.”

Twan (2015)

“Het kan niet vaak genoeg gezegd worden, maar jullie hebben echt een fantastische week neer gezet, en dat voor de eerste editie! Echt heel knap en super professioneel! YTinIbiza! Impossible is nothing! Dit vat in mijn ogen eigenlijk alles samen.”

Froukje (2015)

INTERESSE GEKREGEN?
Meld je aan of vraag om meer informatie
(+316) 24929448

info@ytin.nl

PUSH YOUR POWER BUTTON

7 + 15 =