+316 52045725 & +316 24929448 info@ytin.nl

YOUR TIME
TO RISE

FYSIOTHERAPIE, VITALITEITSTRAINING, JOIN HET YTIN TEAM EN DAG & WEEK EXPERIENCES

Op een waanzinnige plek in beweging komen op fysiek en mentaal vlak, ga mee op YTIN Week Experience naar Ibiza.

IBIZA VITALITEIT EXPERIENCE

11 t/m 17 oktober 2020

Na 5 ongelofelijk succesvolle edities met bijzondere resultaten gaan we dit keer wederom voor een grootse editie.

Your Time is Now! Jij kunt bij deze editie aanwezig zijn!

Van 11 t/m 17 oktober 2020 organiseren wij een trainings- en coachingsweek op Ibiza. En gedurende deze 6 dagen sta jij centraal. Een combinatie van sport, ontspanning, activiteiten, persoonlijke ontwikkeling, goed, gezond, lekker eten en vooral heel veel plezier op de mooiste plekjes van het eiland, maakt deze reis uniek!

Liever een dag Experience? Bekijk de YTIN DAY EXPERIENCE! 

YOUR TIME TO RISE

Your Time to RISE… Dit kan op fysiek, mentaal en energetisch niveau zijn. Iedereen is uniek en heeft zijn eigen aanpak nodig. Daar spelen we op in. Niets is verplicht, alles mag. Wel maken we slim gebruik van de groepsdynamiek om zo elkaar te inspireren en waar nodig jou uit de comfortzone te halen.

FYSIEK

Het fysieke niveau is sport en beweging. Hier kun je denken aan hardlopen, (kick-)boksen, bootcamp, powertraining, hikes, primal moves, zwemmen, dansen, yoga en pilates voor alle niveaus. Spel speelt hierin een belangrijke rol. De fysieke beweegvormen vinden bij voorkeur plaats in de natuur omdat dit een bewezen positief effect heeft op de gezondheid.

MENTAAL

Op mentaal vlak brengen we je in beweging door je in contact te brengen met jouw missie en doelen. Door middel van verscheidene (creatieve) coachingsopdrachten maken we jou bewust van onbewuste processen, patronen en gedachten. Het thema dat centraal staat is je leven te leven vanuit je hoogste authentieke expressie, zodat je met veel meer wijsheid besluiten kunt nemen en handelen.

ENERGETISCH

Het energetische werk is gericht op het weer in contact brengen met jezelf en het bewuster worden van jouw energieveld. Begeleide meditaties voor alle niveaus zijn de afgelopen edities zeer succesvol gebleken en de afgelopen edities hebben we voor ook Womb Awakening oefeningen toegepast. De womb is het centrum van creativiteit en vrouwelijkheid. Daarnaast kun je geholpen worden om energetische blokkades op te heffen en je eigen lichaamsenergie weer te laten stromen.

LOCATIE EN VERZORGING

Dit alles vindt plaats in een waanzinnige villa op Ibiza die jou onderdompelt in luxe en typische Ibiza-sferen. Wij hebben met veel zorg een programma samengesteld en elke dag staan er meerdere activiteiten gepland onder begeleiding van ervaren personal trainers,  (vitaliteits-)coaches, een fysiotherapeut en energy worker. Tijdens de week is er volop tijd om jouw doelen vast te stellen en hiermee aan de slag te gaan. Daarnaast hebben wij exclusieve activiteiten voor jullie geregeld op de mooiste plekken van Ibiza. 

Voor ontbijt, lunch en diner wordt alle dagen gezorgd. Dit kan zowel in de villa als buitenshuis zijn. Deze voeding is door onze voedingsdeskundige volledig afgestemd op jullie work-out. Uiteraard zorgen wij dat jullie alle tijd hebben om te sporten of te relaxen zonder naar de supermarkt te moeten.
Genieten is het kernwoord!

PRIJS INCLUSIEF

 • 6 overnachtingen in luxe villa met zwembad (2 of 3-persoons-kamers)
 •  autohuur (gedeelde auto)
 • dagelijkse trainingen en geplande activiteiten
 • 6x ontbijt
 • 6x lunch
 • 6x diner
 • Koffie/thee/water/fruit/
  tussendoortjes/snacks
 • (alcoholische) drank tijdens diner

PRIJS EXCLUSIEF

 • vliegticket (tip: boek een vroege vlucht zodat je ook maximaal van de eerste dag kan genieten!)
 • reis- en annuleringsverzekering

OPTIONEEL BIJ TE BOEKEN

 • 1 op 1 vitaliteit coaching
 • Massage (sport-, ontspannings- of holistisch energetisch)
 • Bliss Healing (signature treatment waar gebruik gemaakt wordt van verschillende healing technieken)
 • Sacred Womb Awakening sessie

PRIJS

Er is plek voor maximaal 15 deelnemers
€1395,- per persoon voor 6-daags-arrangement

Ga jij deze onvergetelijke week met ons beleven?

“Een echte aanrader! Ik denk door de combi van alle verschillende elementen dat dit retreat voor iedereen is en ook dat iedereen hier beter uitkomt. Een beleving die je je leven lang bij je zult dragen!”

Alexandra (2019)

Iedereen verdient dit. Het is onmogelijk om met niks thuis te komen van een Ytinweek. Het gaat je hoe dan ook iets brengen."

Sandra (2019)

“Door mijn trip naar Ibiza met het YTIN team heb ik letterlijk en figuurlijk mijn dagelijkse routines en (denk)patronen durven loslaten. De inspirerende (sport- en ontspannings) sessies én de prachtige omgeving hebben mij doen beseffen dat ik zelf de regie in handen heb en elke dag nieuwe keuzes kan en mag maken. Onder de warme vleugels van het YTIN team ben ik tot waardevolle inzichten gekomen. De belangrijkste is zelfacceptatie en kom hierdoor steeds beter in balans! Ik ben Jasper, Marlies en Marjolein enorm dankbaar voor hun warme, motiverende woorden en hun passievolle begeleiding. Dit vraagt van hen een behoorlijke portie mensenkennis, positiviteit en creativiteit, waarvoor dank dank dank!”

Nicole (2018)

“Heerlijk om zo verzorgd te worden op deze mooie plek en dit samen met iedereen te beleven”

Lizalo (2017)

“Onder de indruk van jullie organisatie-skills en jullie energie om ons overal in mee te nemen. Heerlijk ontspannen met een geweldige groep mensen.”

Paul (2017)

“Petje af voor hoe jullie alles verzorgd hebben! Zoveel mooie dingen gedaan….”

Philippine (2017)

“Dank voor alle ontspanning, persoonlijke confrontaties en nieuwe doelen voor de toekomst”.

Marco (2017)

“Super dat iedereen op zijn eigen niveau wordt uitgedaagd. Dank voor alle nieuwe ervaringen en dat ik heerlijk nergens over na hoefde te denken en alles werd verzorgd. Super vet dat we dit zo op Ibiza hebben mogen meemaken en het eiland op deze manier hebben gezien. Gave ervaring die ik niet had willen missen en nooit zal vergeten.”

Claudia (2017)

“Ik ben afgelopen week echt gegroeid en jullie en mezelf heel dankbaar.”

Inge (2017)

“De kracht van YTIN; Jasper, Marjolein, Marlies en Martijn; jullie zijn super! Hoop dat jullie zo enthousiast blijven, nieuwe plannen gaan maken voor nieuwe reizen. De villa was prachtig, heerlijk gesport en gegeten en hele leuke nieuwe mensen ontmoet. Ik heb van jullie genoten en veel geleerd. Hoop zeker weer terug te komen. YTIN forever!”

Amy (2016)

“De kracht van YTIN; Jasper, Marjolein, Marlies en Martijn; jullie zijn super! Hoop dat jullie zo enthousiast blijven, nieuwe plannen gaan maken voor nieuwe reizen. De villa was prachtig, heerlijk gesport en gegeten en hele leuke nieuwe mensen ontmoet. Ik heb van jullie genoten en veel geleerd. Hoop zeker weer terug te komen. YTIN forever!”

Amy (2016)

“Lieve Marjolein, Marlies en Jasper, wat heb ik een geweldige week gehad met YTIN op Ibiza. Het was vanaf de eerste stap op het fantastische eiland tot het eind super georganiseerd. Zo fijn dat je zelf even niet hoeft na te denken over wat je moet doen en eten. Echt alles is geregeld. Het programma is heel goed gevarieerd en sporten kan iedereen op zijn eigen niveau doen. De wandelingen zijn een hele mooie kans om het wonderschone Ibiza op een andere manier te ontdekken.De avonden, met gezond en gevarieerd eten, waren gezellig en de gesprekken heel fijn .En het huis was te gek. Het is geweldig om op deze manier een week te hebben om aan jezelf te werken. Ik heb zo onwijs genoten, dank jullie wel!"

Daphne (2016)

“Wat een fantastische week was het weer! Voor de 2e keer geïnspireerd door de schoonheid van Ibiza, tijdens een week vol activiteit waarbij iedereen eruit haalt wat diegene zoekt. Hiken, Suppen, HIIT, bootcamp, (Kick)boksen, Urban Run, en voor wie wil, ook de kans om bekender te worden met de spirituele kant van Ibiza; mediteren en yoga. Volgend jaar weer!”

Nienke (2016)

“Super ervaring en ver buiten mijn comfortzone in het begin. Zo close en hechte groep op het einde. Veel geleerd, gezien, ontdekt, beseft en laten landen. Zonder verwachtingen gegaan en met een heleboel handvatten terug naar huis. Nu is het aan mij om versie 2.0 van mezelf verder vorm te geven. Het was onwijs.. en ben iedereen zeer dankbaar.”

Ronald (2016)

“Ik heb echt een super week gehad met jullie in Ibiza!!Zeker voor herhaling vatbaar. Alles was erg goed geregeld…en de balans tussen sporten en ontspanning was voor mij perfect. Ik ben weer helemaal zen en opgeladen.”

Twan (2015)

“Het kan niet vaak genoeg gezegd worden, maar jullie hebben echt een fantastische week neer gezet, en dat voor de eerste editie! Echt heel knap en super professioneel! YTinIbiza! Impossible is nothing! Dit vat in mijn ogen eigenlijk alles samen.”

Froukje (2015)

INTERESSE GEKREGEN?
Meld je aan of vraag om meer informatie
(+316) 24929448

info@ytin.nl

PUSH YOUR POWER BUTTON

14 + 10 =