+316 52045725 & +316 24929448 info@ytin.nl

Deze november-maand zijn de sporters van TeamYTIN weer goed vertegenwoordigd bij een aantal evenementen in de regio. 

Bij de TrechoTEAMrun (één team-drie lopers-21,1km) die op 10 november plaats vond op het Lint in Vleuten deden 30 YTIN-lopers (10 teams van 3 personen) mee en was er een eerste èn tweede plek bij de mix-teams. Een mooi sportief en gezellig evenement waar alle sporters een mooie prestatie leverden! 

En afgelopen zondag, 19 november, stonden er 16 YTIN-sporters aan de start van de Ronde Venen Duo marathon. Een prachtig parcours door de acht dorpen van gemeente De Ronde Venen, langs riviertjes en door groene gebieden. Met 3 mix-teams in de top10 en alle duo’s die de finish haalden was ook dit evenement een mooi succes!

Goed om te zien dat TeamYTIN ook in de wintermaanden in beweging blijft en doelen stelt. Een mooie voorbereiding op 2024 waarin weer veel triathlon- en hardloop-evenementen gepland staan voor TeamYTIN.