+316 52045725 & +316 24929448 info@ytin.nl

Zaterdag 21 mei was de derde editie van de Go Triathlon Brouwersdam en ook dit keer waren wij goed vertegenwoordigd. Met 14 deelnemers en 30 enthousiaste supporters was Team YTIN niet te missen. 

Het zwemmen vond plaats in het grootste zout watermeer van Europa, De Grevelingen. De zwemstart was bij Zeil- en Surfcentrum Brouwersdam waar we met het team het hele weekend verbleven. De stevige wind maakte de 1 km zwemmen uitdagend maar al onze triathleten trotseerden de golven, stroming en vele kwallen!

Het fietsen vond plaats over de parallelwegen en fietspaden van Brouwersdam, 1 van de 2 verbindingen tussen Zuid-Holland en Zeeland. Het tweede deel van de fietsroute ging richting Ouddorp. Langs het 20 km lange parcours stonden naast de vrijwilligers van de organisatie en de andere supporters ook onze eigen groep enthousiaste supporters. 

Het parcours was in totaal 20 km lang, de triathleten voor de Brouwersdam90 konden dus  4 ronden worden aangemoedigd en die van de 1/4 Triathlon 2 keer. Wat was het gaaf om iedereen te zien vlammen op de fiets! 

Ook het lopen vond plaats op de Brouwersdam. De loopronde was 3,3 km lang en dus liepen onze triathleten 3 ronden, voordat ze naar de Finish mochten.

Alle YTIN sporters haalden de finish en kunnen terugkijken op een super mooie prestatie! De supporters waren weer van grote waarde en maakten van het sportevenement een groot feest! 

De dag werd afgesloten met een heerlijke BBQ bij Zeil- en Surfcentrum Brouwersdam en een klein dansje aan het water! De zondag was om na te genieten in de zon. Al met al een heerlijk sportief en gezellig weekend met een top team!

We kijken uit naar de editie van 2023, dan zijn we zeker weer aanwezig!

Nu de focus op heel veel andere mooie evenementen met team YTIN: o.a. de Loop van Leidsche Rijn, Halve van de Haar, Challenge 70.3 Geraardsbergen, Triathlon 70.3 Klazienaveen, Ironman 140.6 Oostenrijk Klagenfurt, Triathlon Veenendaal, Challenge Almere 70.3, Singelloop Utrecht en Ronde Venen duo Marathon.

Your Time is Now! Your Time to Tri!