+316 52045725 & +316 24929448 info@ytin.nl

Wil jij graag beginnen met sporten en wekelijks lekker buiten trainen en fit worden? Of wil je juist het sporten weer oppakken na de winter-break of blessure? En wil jij nou ook wel eens weten hoe je de perfecte push-up, burpee, squat en lunge maakt? 

Bij YTIN kun je vanaf di 22 maart echt een goede start maken met de YTIN STARTERS BOOTCAMP.

Iedere dinsdag van 20:00-21:00 bij YTIN (Sportpark Fazantenkamp, vv OSM) Met extra aandacht voor uitvoering van de oefeningen, trainingsprincipes en juiste houding en uitvoering. Een prima basis om aan te sluiten bij alle andere trainingen van YTIN.

Ideaal om een goede start te maken met sporten!

Eerste proefles is gratis en je kan op elk moment instappen dus kom gerust een keer meedoen.

Meer info? Neem contact op met Jasper (06-52045725, jasper@ytin.nl)

Your Time is Now!