+316 52045725 & +316 24929448 info@ytin.nl

Klaar voor 2022 en zin om na de lockdown in beweging te komen? Wil je starten met sporten of de draad weer oppakken? Dan hebben we goed nieuws! Na het succes van de YTTS groep vorig jaar starten we 1 februari 2022 een nieuw 12-weken programma voor iedereen die een sportieve uitdaging aan wilt gaan.

Your Time to Start 5K/10K – Road to Vitality!”

Waarom dit programma? YTIN staat voor Your Time is Now en afgelopen jaren hebben we al een groot aantal mensen begeleid naar een fitter, vitaal leven en mooie doelen. Onze missie is om mensen in beweging te brengen en lichaam en geest te versterken. Ons Team YTIN is een mooi voorbeeld van wat er gebeurt als je doelen stelt en samen sport, los van prestaties! Omdat wij weten dat alle begin moeilijk is gebruiken wij de groepsdynamiek en motiverende trainers om positieve energie los te maken en je bewust te maken van je kunnen en verder!

Het 12-weken “Your Time to Start” programma bevat:

  • (Online) Intake gesprek, kennismaken en bespreken hoe jouw doel haalbaar wordt
  • Sporten volgens aangeleverd schema wat gemiddeld 3 trainingen per week bevat. Dit bestaat uit 1x krachttraining per week en 2x hardlopen per week (1x met de groep, 1x zelf)
  • Als deel van de krachttraining maken jullie kennis met bootcamp en power bootcamp
  • Naast de vaste elementen is er een webinar over ademhaling en voeding in het programma opgenomen.
  • Tijdens de looptraining wordt er aandacht besteed aan loophouding en wordt er gedurende het traject kennis gemaakt met loopscholingsoefeningen
  • Eikpunt op 8 weken; YTIN 3K/5K TrailRun met de groep
  • Het programma sluiten we af met een YTIN 5K/10K Run Event
  • Evaluatie gesprek  

Trainers: de trainingen worden verzorgd door Martin van Dijk (hardlooptrainer) en Jasper Hellwig (vitaliteitscoach, Ironman-coach). Beide mannen zijn gepassioneerde triatleten met mooie, uitdagende doelen voor 2022 (o.a. marathon Utrecht, 60 van Texel, Ironman Oostenrijk, Challenge Almere). Jasper en Martin zijn echte motivators die graag met mensen werken die in beweging willen komen.

Data: de trainingen zijn op dinsdag van 20:00-21:00 (krachttraining) en donderdag van 20:00-21:00 (loopscholing en looptraining)

Start: di 1 februari, uiteraard binnen de dan geldende COVID-maatregelen

Kosten: €220,- pp (groepsgrootte 15 personen, geschikt voor alle niveaus)

Wil je meer weten? Of heb je interesse? Woensdag 26 januari om 20:30 uur geven Jasper en Martin via Zoom een gratis presentatie waarin alles duidelijk wordt en er mogelijkheid is tot het stellen van vragen. Geef je snel op via jasper@ytin.nl