+316 52045725 & +316 24929448 info@ytin.nl

Terugkijken op 2021! Wat een jaar!

Lockdowns, veel maatregelen en heel veel uitdagingen voor YTIN. Gelukkig kon de Fysio-praktijk het hele jaar open blijven maar qua sport: uitgestelde evenementen, niet altijd live kunnen trainen, improviseren, creatief zijn, kijken naar wat wel kan en positief blijven! In beweging zijn wij en onze sporters zeker geweest en daar zijn we super trots op. Heel veel zoom-trainingen en eigen evenementen. Trainingen bij mooie bedrijven. Een nieuwe locatie bij OSM voetbal, fijne samenwerking met trainers Martin, Tim en Fabian.

Zoom trainingen in januari, het YTIN Winterrun&Apres-ski Event, weer live vanaf maart, een groep enthousiaste starters, trainende YTIN skate-kids, de Go Virtual Tri in Brouwersdam, een beach-Bootcamp, een PR op de halve marathon voor Martin en Jasper, 300km fietsend over de grens van Utrecht, de YTIN Team dag, YTIN Kids-run, het opstellen van een YTIN Summer-fit package om de zomer door te komen, een Summer Blubber Trail, Stichtse Vecht Beweegt de wereld rond met meer dan 40.075km, Martin’s Ironman 70.3 in Zwitserland, Jasper’s Ironman 140.6 in Frankfurt, met TeamYTIN aan de start van de Triathlon de la Madeleine, de YTIN-kids vlammend in Frankrijk bij de duathlon de la Madeleine, een prachtige Sunset trail in Le Corbier, Jasper’s hele triatlon Challenger Almere-Amsterdam, met een grote groep de Go Triathlon Brouwersdam, sporten met ouderen op 3 locaties, de VIB-loop, YTIN on fire Bootcamp bij Brandweer Maarssen, de Ronde Venen Duo Marathon, Bootcamp Soestduinen, Bootcamp Haarrijn, de YTIN glühwein-Express en YTIN Bootcamp Routes!

En dan natuurlijk alle individuele prestaties van de sporters.

Van de eerste kilometers tot een PR op de marathon of triathlon. Op alle prestaties even trots! En dankbaar voor alle energie die we afgelopen jaar ontvangen hebben. Het samen werken aan nieuwe doelen, kudo’s uitwisselen, elkaar inspireren, lachen, zweten, genieten en afzien, evenementen samen beleven, elkaar aanmoedigen, supporteren, kilometers (en appeltaart voor de fietsers) vreten.

Dankzij jullie kijken wij terug op een prachtig jaar…..

En nu klaar voor 2022. Your Time is Now, elke dag kan jij weer het verschil maken!