+316 52045725 & +316 24929448 info@ytin.nl

Wat hebben we genoten van al jullie activiteiten, inspiratie, initiatieven en energie afgelopen maand. September stond in de gemeente Stichtse Vecht in het teken van bewegen.

Het Sportakkoord en YTIN organiseerden in de maand van de Nationale Sportweek het evenement “Stichtse Vecht beweegt de wereld rond”.

Gedurende de hele maand september hebben wij, inwoners van de gemeente Stichtse Vecht, zoveel mogelijk kilometers afgelegd en zo samen meer dan 40.075km bewogen!! Een maand vol positieve energie!!

Het was overweldigend om te zien dat er zoveel mensen mee deden. De speciaal voor het evenement opgerichte Strava Club telt inmiddels 150 leden. Gaaf om te zien wat andere mensen in de gemeente doen om fit te blijven. Van fanatieke triatleten tot gedreven hardlopers, wielrenners en zwemmers. Maar ook veel mensen die wandelen, een ommetje maken tijdens het werk of lekker met het gezin gaan lopen, fietsen of skaten. Iedereen deed mee, jong en oud.

En wat een mooie initiatieven zijn er ontstaan. De kinderen van Sport Opvang Maarssen liepen dagelijks rondjes wat goed was voor een kleine 1000km. Geert-Jan van teamYTIN en Brandweer Maarssen organiseerde een wielertocht langs de grenzen van onze mooie gemeente wat goed was voor meer dan 2000km. De bewoners van Maria Dommer en de Valkenier hebben super goed hun best gedaan en kilometers gedoneerd en ook Fysiotherapie Maarssen heeft mensen gemotiveerd mee te doen. Zwemanalyse en de Fuut zorgden voor vele zwemkilometers. Team YTIN organiseerde afgelopen maand naast alle trainingen en geplande evenementen (Challenge Almere, triathlon Brouwersdam, triathlon Maarssen) ook nog een run-bike en trailrun. Super trots op al deze gemotiveerde sporters!

Donderdagavond 30 september om 22:00 was het nog even spannend, we kwamen 278 kilometer te kort voor het rondje om de wereld dus we deden nog een laatste oproep. En dat hebben we geweten…..

Alle fitbits en stappentellers werden er nog even bijgehaald en er werden last-minute nog wat eindstanden doorgestuurd. Al snel was de spanning weg en werd duidelijk dat het doel ruimschoots gehaald was.

Samen bewogen we afgelopen maand 41,650 kilometer

Super bedankt voor ieders deelname. Your Time is Now!