+316 52045725 & +316 24929448 info@ytin.nl

De zomer zit er weer op maar heb jij geen zin om te wachten met goede voornemens tot januari? En heb je er behoefte aan om jezelf uit te dagen om sterker te worden en daarnaast je hardlooptechniek te verbeteren? Alles kan zelf maar mocht het je aan motivatie en plezier ontbreken sluit dan aan bij de Your Time to Start (YTTS) startersgroep! Hier beleef je groepsdynamiek en met enthousiaste begeleiding hopen we je wat extra energie te geven in de maanden richting kerst.

Op dinsdag 5 oktober starten we een nieuw 12-weken programma voor iedereen die een sportieve uitdaging aan wilt gaan.

Your Time to Start 5K/10K – Road to Vitality!”

Waarom dit programma? YTIN staat voor Your Time is Now en afgelopen jaren hebben we al een groot aantal mensen begeleid naar een fitter, vitaal leven en mooie doelen. Onze missie is om mensen in beweging te brengen en lichaam en geest te versterken. Ons Team YTIN is een mooi voorbeeld van wat er gebeurt als je doelen stelt en samen sport, los van prestaties! Omdat wij weten dat alle begin moeilijk is gebruiken wij de groepsdynamiek en motiverende trainers om positieve energie los te maken en je bewust te maken van je kunnen en verder! Van de vorige groep ‘Your Time to Start’ (gestart in januari 2021) loopt het grootste deel nog steeds met heel veel plezier hard en traint een groot aantal nu bij TeamYTIN voor een 10k, een halve of zelfs een hele marathon.

Het 12-weken “Your Time to Start” 5K/10K programma bevat:

  • (Online) Intake, kennismaken en bespreken hoe jouw doel haalbaar wordt
  • Sporten volgens aangeleverd schema wat gemiddeld 3 trainingen per week bevat. Dit bestaat uit 1x krachttraining per week en 2x hardlopen per week (1x met de groep, 1x zelf)
  • Als deel van de krachttraining maken jullie kennis met bootcamp, HIIT- en een boks-training
  • Naast de vaste elementen is er een webinar over ademhaling en voeding in het programma opgenomen.
  • Tijdens de looptraining wordt er aandacht besteed aan loophouding en wordt er gedurende het traject kennis gemaakt met loopscholingsoefeningen. Looptraining zal, voor een leuke afwisseling, op verschillende locaties plaatsvinden (omgeving Maarssen)
  • Eikpunt op 8 weken; YTIN 3K TrailRun met de groep
  • Het programma sluiten we af met een YTIN 5K Run Event
  • Evaluatie  

Trainers: de trainingen worden verzorgd door Martin van Dijk (hardlooptrainer) en Jasper Hellwig (vitaliteitscoach, Ironman-coach). Beide mannen zijn gepassioneerde triatleten en echte motivators die graag met mensen werken die in beweging willen komen.

Data: de trainingen zijn op dinsdag van 20:00-21:00 (krachttraining) en donderdag van 19:00-20:00 of 20:00-21:00 (loopscholing en looptraining, tijdstip afhankelijk van aantal aanmeldingen)

Start: dinsdag 5 oktober

Locatie: YTIN (VV OSM ’75, Fazantenkamp Maarssen)

Kosten: €200,- pp (groepsgrootte 7-15 personen)

Wil je meer weten? Of heb je interesse? Vrijdag 1 oktober om 20:30 uur geven Jasper en Martin via Zoom een gratis presentatie waarin alles duidelijk wordt en er mogelijkheid is tot het stellen van vragen. Geef je snel op via jasper@ytin.nl