+316 52045725 & +316 24929448 info@ytin.nl

Team YTIN heeft zaterdag 21 augustus met 12 sporters meegedaan aan de zware bergtriathlon de la Madeleine in Frankrijk. Na een jaar trainen en een paar dagen gezamenlijk voorbereiden in de Franse Alpen was het eindelijk zover. Zwemmen in het mooie Lac Blue en dan fietsen! De Col de Chaussy en Col de la Madeleine. Super zwaar, warm, heel hard werken en afzien…..maar onderweg ook genieten en gelachen om de YTIN teksten op het wegdek (dank Welmer en Janosch) om daarna te rennen, met ook flink wat hoogtemeters, in het mooie dorp Saint-François-Longchamp (1650m) En weer die grote groep enthousiaste YTIN supporters om aan te moedigen! Arjen, Jasmijn, Sabine, Jolande, Rosie, Hans Jürgen en Marlies en al die blije kids. Zo enorm trots op TeamYTIN. Guike, Niels, Martin, Dominique, Annet, Geert-Jan, Judith, Janosch, Chantal, Laurent, Welmer en Jasper, te gek wat jullie gepresteerd hebben. De YTIN energie was in de hele streek te voelen.

Op vrijdag deden 9 YTIN kids mee met de animathlon….en wat hebben ze het goed gedaan allemaal. Allemaal zoveel plezier en zo trots op hun prestatie! Goed gedaan Fynn, Matti, Daniel, Sophie, Jip, Pepijn, Julian, Finn en Jinthe. Wow….wow…..wow! Ze hebben genoten, wij als ouders misschien nog wel meer. Wat een feest, zoals het hoort. Niet om nummer 1 te worden maar gewoon om te doen. Bewegen in de pure vorm. Dit is een ervaring en herinnering om nooit meer te vergeten.