+316 52045725 & +316 24929448 info@ytin.nl

Zondag 4 juli was het zover! Na 24 weken trainen was het voor TeamYTTS (Your Time to Start) zover: het YTIN 5k/10k evenement op het Lint. Samen met teamYTIN en een aantal mannen van Brandweer Maarssen stonden ze om 9:00 uur klaar voor de warming-up onder leiding van Tim en Tom. Geweldig om zoveel mensen bij elkaar te zien. Om 9:15 klonk het startschot voor de 1k/2k Kidsrun. Meer dan 20 kinderen vlogen over het Lint op weg naar hun welverdiende medaille! Een kwartier later volgden de lopers van de 5 en 10 kilometer. Wat een progressie is er gemaakt door de lopers van teamYTTS. In januari was het voor velen ondenkbaar dat ze nu zo’n prestatie neer zouden zetten! Dankjewel lieve sporters, supporters en kids voor al jullie inzet, gezelligheid en energie. En speciale dank aan Martin en Jasper als trainers van teamYTTS. Op naar nog veel meer gezamenlijke doelen. Onderstaand een kleine impressie van de ochtend!