+316 52045725 & +316 24929448 info@ytin.nl

Zondag 11 april was er weer een YTIN event. Na 12 weken hard trainen was het voor de deelnemers van YTTS tijd om te laten zien waar ze zo hard voor gewerkt hadden! Samen met Team YTIN stonden ze aan de start voor een 5 of 10km. Geweldig om te zien wat een progressie iedereen gemaakt heeft.

In een periode van thuiswerken, winter, weinig onder de mensen, geen evenementen en thuisonderwijs koos deze groep om in beweging te komen, doelen te stellen en te verbinden! Van ‘ik kan echt geen minuut achter elkaar rennen’ tot 5km hardlopen! Nieuwe mensen leren kennen, samen krachttraining, samen loopscholing en looptraining, samen afzien, samen heel veel lachen en in de weekenden met een loopmaatje aan de slag met het huiswerk.

Trainers Martin en Jasper kijken terug op een mooi traject en zijn extra trots omdat de YTIN-sporters gelopen hebben voor een mooi doel, een zonnepaneel voor OSM’75. Namens YTIN kunnen we nu 1 en namens de sporters nog 1 paneel aanbieden! Alle 40 deelnemers kwamen zondag tevreden over de finish voor de welverdiende YTIN-medaille. Voor Team YTIN was dit ook weer een leuk moment om samen te komen en evt. een PR aan te vallen! Vol enthousiasme gaat de YTTS groep door voor de 10k of een snelle 5k. Drie deelnemers gaan zelfs gelijk door bij Team YTIN om te trainen voor de halve marathon in september. Heel veel succes en plezier!

Op naar nog heel veel mooie sportieve en gezellige momenten samen!!!! Your Time is Now!!!!