+316 52045725 & +316 24929448 info@ytin.nl

Geslaagd! Jasper is nu ook officieel IRONMAN Certified Coach. Bij Team YTIN begeleidt hij inmiddels een groeiend aantal triatleten en vanaf nu zal hij de nieuw verworven kennis ook in kunnen zetten. Zijn eigen ervaring, het finishen van de Ironman 140.6 Maastricht, meerdere halve triatlons en het trainen voor Ironman 140.6 Frankfurt zet hij daarbij uiteraard in.

Vanaf april zal binnen Team YTIN een nieuw team ontstaan: Team YTtoTRI. Deze groep zal gezamenlijk, en samen met Team YTIN, werken aan mooie, uitdagende triatlon-gerelateerde doelen. Er volgt snel meer info over dit nieuwe team en traject dus houd de website en Facebook in de gaten!!!

Wil je nu al meer weten? Of lijkt het jou leuk aan te sluiten bij een mooie groep triatleten (van beginner tot gevorderd)? Mail dan naar jasper@ytin.nl