+316 52045725 & +316 24929448 info@ytin.nl

Na een periode van lockdown, thuiswerken, online les en minder sociale contacten weer zin om buiten te bewegen? Vanaf maart kan dit vanaf het multifunctionele sportpark “Fazantenkamp” waar voetbalvereniging OSM’75 en YTIN de krachten bundelen.

De letters in YTIN staan voor YOUR TIME IS NOW. Ruim 7 jaar is YTIN gevestigd in Maarssen en inmiddels is er een grote groep sporters aangesloten en actief. Eigenaar en trainer Jasper Hellwig heeft als missie zoveel mogelijk mensen, in alle leeftijden, te begeleiden naar een vitaal leven. In de toekomst zullen steeds meer inwoners van Maarssen bij YTIN kunnen werken aan een gezond en vitaal leven. De verscheidenheid aan trainingen, het verantwoord sporten in de buitenlucht en het sporten voor alle niveaus en leeftijden zijn een toegevoegde waarde voor het multifunctionele sportpark van OSM’75 en de gemeente.

Bij YTIN zijn er verschillende sportmogelijkheden. Hardlopen, triatlon, bootcamp, (kick)boksen, krachttraining, fysiofitness en meer bewegen voor ouderen. Naast groepstrainingen (Team YTIN, Your Time to Start en YTIN Outdoor) is er ook mogelijkheid tot personal training. Bij YTIN trainen mensen van alle niveaus, van beginner tot topsporter. Met plezier bewegen, goed gebruik maken van de groepsdynamiek en verantwoord werken aan sportieve doelen is bij YTIN voor iedereen mogelijk. Naast de trainingen organiseert YTIN ook eigen evenementen en workshops voor haar leden waardoor je in beweging komt en blijft.

Voor voetbalvereniging OSM’75 past deze nieuwe samenwerking uitstekend in het geformuleerde beleid. De club wil graag op zo veel mogelijk fronten haar maatschappelijke betrokkenheid tonen en het sportpark méér en méér multidisciplinair inzetten.

Komende tijd wordt er uiteraard gesport binnen de dan geldende RIVM-maatregelen. Ook is er de mogelijkheid de trainingen via ZOOM mee te doen. YTIN zal gaan sporten op het “driehoekveld” achter veld 1 (tegen de nieuwe parkeerplaats aan) en tevens het sportpark gebruiken als “uitvalsbasis” voor sporten in de nabije omgeving.

Zin om ook in beweging te komen? Kijk verder op onze website www.ytin.nl. Hier vind je ook de trainingstijden en mogelijkheden.

Uiteraard kan je ook altijd contact opnemen met Jasper (jasper@ytin.nl) of een keer een gratis proefles volgen (vooraf aanmelden).

OSM’75 en YTIN houden een ieder op de hoogte van alle ontwikkelingen, de samenwerking en het optimaliseren van de mogelijkheden op sportpark “Fazantenkamp”.

Op naar een gezamenlijke, sportieve en energieke toekomst….

Namens YTIN, Jasper en Marlies Hellwig, namens OSM’75 Erwin Wildschut.