+316 52045725 & +316 24929448 info@ytin.nl

Met alle nieuwe maatregelen en geannuleerde ski-vakanties was het weer tijd voor wat leuks! Helaas missen veel mensen hun jaarlijkse ski-vakantie en moeten we alle mooie verhalen, winterse plaatjes en koude avonturen missen! Wat is er dan leuker om het wintersport-gevoel zelf in huis te halen en te koppelen aan een sportieve activiteit. In samenwerking met ons Franse YTIN-lid en ski-leraar Laurent was het plan snel gemaakt:

Het YTIN Winter-run en Après-ski Event

Op zaterdag 30 januari was het zo ver! De mensen van Team YTIN en YTTS (Your Time to Start) kozen een mooie route van het pisteplan:

👶 Beginners weide: alles telt als er maar gerend is!

🟢Groen: 5km relaxt

🔵Blauw: 10km

🔴Rood: 10km-15km uitdagend tempo

⚫️Zwart: 5km-10km-15km hard, heeuuul hard

🔹Buckel piste: heuvel, brug loop

🔶Off piste: trailrun naar keuze

Strava werd op skiën of snowboarden gezet en er volgden vele leuke foto’s en filmpjes in thema! Geweldig om meer dan 30 winterse activiteiten op Strava terug te zien. Het YTIN winterrun en apres-ski event was compleet door de samenwerking met JanoschCOOKERY die zorgde dat er na afloop versgebakken WienerSchnitzel met vossebessenjam, krautsalat en kartoffelsalat kon worden afgehaald.

Uiteraard ontbrak het après-ski feestje (toen de schnitzels verorberd waren en de ski-leraar van de berg was) niet en werd er nog uren via ZOOM gezongen, gedanst en gelachen. Dankjewel allemaal voor jullie enthousiasme, inzet en heerlijke foto’s en filmpjes! Het was een geweldige dag!! Echt te gek dat er zoveel mensen mee hebben gedaan!!

#YTIN #YourTimeIsNow #YTTS #YourTimeToStart #Running #Event #Together #Fun #OneGroupOneGoal #jetztgehtslos