+316 52045725 & +316 24929448 info@ytin.nl

Klaar om in beweging te komen en mooie doelen te stellen voor 2021? Dan hebben we goed nieuws! Op 19 januari starten we een nieuw 12-weken programma voor iedereen die een sportieve uitdaging aan wilt gaan.

Your Time to Start 5K – Road to Vitality!”

Waarom dit programma? YTIN staat voor Your Time is Now en afgelopen jaren hebben we al een groot aantal mensen begeleid naar een fitter, vitaal leven en mooie doelen. Onze missie is om mensen in beweging te brengen en lichaam en geest te versterken. Ons Team YTIN is een mooi voorbeeld van wat er gebeurt als je doelen stelt en samen sport, los van prestaties! Omdat wij weten dat alle begin moeilijk is gebruiken wij de groepsdynamiek en motiverende trainers om positieve energie los te maken en je bewust te maken van je kunnen en verder!

Het 12-weken “Your Time to Start” 5K programma bevat:

  • (Online) Intake gesprek, kennismaken en bespreken hoe jouw doel haalbaar wordt
  • Sporten volgens aangeleverd schema wat gemiddeld 3 trainingen per week bevat. Dit bestaat uit 1x krachttraining per week en 2x hardlopen per week (1x met de groep, 1x zelf)
  • Als deel van de krachttraining maken jullie kennis met een boks training en een spinning les
  • Naast de vaste elementen is er een webinar over ademhaling en voeding in het programma opgenomen.
  • Tijdens de looptraining wordt er aandacht besteed aan loophouding en wordt er gedurende het traject kennis gemaakt met loopscholingsoefeningen
  • Indien nodig begeleiding bij blessures door (Running) Fysiotherapeut Marlies
  • Eikpunt op 8 weken; YTIN 3K TrailRun met de groep
  • Het programma sluiten we af met een YTIN 5K Run Event
  • Evaluatie gesprek  

Trainers: de trainingen worden verzorgd door Martin van Dijk (hardlooptrainer) en Jasper Hellwig (vitaliteitscoach, Ironman-coach). Beide mannen zijn gepassioneerde triatleten met mooie, uitdagende doelen voor 2021 (o.a. halve Ironman Rapperswil en Ironman Frankfurt). Jasper en Martin zijn echte motivators die graag met mensen werken die in beweging willen komen.

Data: de trainingen zijn op dinsdag van 20:00-21:00 (krachttraining) en donderdag van 19:30-20:30 (loopscholing en looptraining)

Start: di 19 januari, uiteraard binnen de dan geldende COVID-maatregelen)

Kosten: €200,- pp (groepsgrootte 15 personen, geschikt voor alle niveaus)

Wil je meer weten? Of heb je interesse? Woensdag 6 januari om 20:30 uur geven Jasper en Martin via Zoom een gratis presentatie waarin alles duidelijk wordt en er mogelijkheid is tot het stellen van vragen. Geef je snel op via jasper@ytin.nl