+316 52045725 & +316 24929448 info@ytin.nl

Nieuwe maatregelen, nieuwe plannen! Helaas kon zondag 20 december de gezamenlijke bos-cross niet doorgaan……nieuwe maatregelen, nieuwe plannen! Zo kon er toch weer een mooi, corona-proof evenement plaats vinden:

de YTIN GLÜHWEIN-EXPRESS

Gister ging iedereen dus zelf (of met twee) op pad en maakte een mooie hardloop-selfie met YTIN-muts. Zo gaaf om al die foto’s, filmpjes en Strava-berichten te zien. Meer dan 300 sportieve kilometers, smokings, rendier-onesie, kerstmutsen, trails, bosloopjes, run-bikes, eerste hardloopkilometers sinds jaren, halve marathons, snelle kilometers, figure-running, live kudo’s, gezins-loopjes, team France…..alles kwam voorbij! Maar één ding hadden ze gemeen, allemaal lachende, blije gezichten. Zo gaaf om al die beweging, verbinding en energie te zien!!

In de middag ging de YTIN bus op weg langs alle huizen met glühwein, warme chocolademelk en kerstkransjes. Fijn om iedereen even te kunnen zien in deze tijd en heerlijk om zo wat leuks te kunnen doen. Na 5 uur, heel wat adresjes, 30 kerst-hits, 4l choco, 2 bussen slagroom, een paar scheuten rum, 8l glühwein en 4 pakken kerstkransjes met een voldaan gevoel weer naar huis! 

Dank voor alle hartverwarmende reacties! Op naar een fijne kerst en een heel mooi, sportief en gezellig jaar met Team YTIN!

En houd de website in de gaten. Voor 2021 komen er mooie plannen aan…….