+316 52045725 & +316 24929448 info@ytin.nl

Zaterdag 11 juli was het zover, de YTIN Team dag. Na een jaar vol mooie uitdagingen en samen trainen was het tijd om het seizoen af te sluiten. En hoe kon dat beter dan een combinatie van sport en gezelligheid, dat waar YTIN voor staat.  

Vorig jaar is TEAM YTIN opgericht in aanloop naar de Berlijn marathon. Wat een succes was dat, 22 deelnemers die allemaal de finish haalden. Na de marathon was het tijd voor nieuwe doelen en werden een hoop evenementen gepland. Helaas gooide COVID-19 roet in het eten en werden de geplande evenementen geannuleerd. Gelukkig werd er via ZOOM fanatiek doorgetraind en organiseerde YTIN zelf een aantal Corona-Proof evenementen. YTIN✖️Venster, YTIN✖️TheColourKitchen, de YTIN kwart en de YTIN halve triatlon.  

Gelukkig kon er vanaf juni weer live getraind worden en was het dus ook een mooi moment voor een leuk evenement om het seizoen af te sluiten. Zo ontstond het idee van een 5km Team Estafette.  

6 teams van 4 lopers met een door de lopers zelf geschatte eindtijd wat uitkwam op 104 minuten per team. 

In samenwerking met Hoeve Wielrevelt in Haarzuilens startte om 9:30 de YTIN Team Dag met koffie, thee, wat lekkers en een hartelijke ontvangst bij deze mooie locatie. Om 10:30 klonk het startschot voor de eerste groep lopers. Wat werd er hard gelopen en wat een energie en enthousiasme!!! PR na PR sneuvelde en iedereen liep harder dan vooraf bedacht. Zo gaaf om het fanatisme, het afzien, de prestaties en de blijdschap voor elkaar te zien. Wat een team!!!  

Na al het sportieve geweld was het tijd voor een heerlijke uitgebreide lunch in de prachtige boomgaard van Hoeve Wielrevelt, een presentatie van Jasper over nieuwe doelen en de prijsuitreiking.  

Al met al een zonnige, sportieve en gezellige dag op een top-locatie!!!! Op naar een nieuw seizoen met Team YTIN…. 

Geniet van de zomermaanden en houd de website in de gaten voor alle nieuwe doelen, plannen en evenementen.