+316 52045725 & +316 24929448 info@ytin.nl

Wat een fantastische dag! Op zaterdag 16 mei was er wederom een “corona-proof” evenement van YTIN, de kwart triathlon.

In verband met de geannuleerde Go Triathlon Brouwersdam hebben we gister zelf een triathlon georganiseerd. Uiteraard is er goed rekening gehouden met alle regels omtrent Corona en is het een super geslaagde dag geworden.

Om 9:00 was de zwemstart in de Haarrijnse plas. Mooi weer, een zonnetje, wat publiek en 15 enthousiaste deelnemers die uitkeken naar deze dag. Er werd in meerdere groepen gestart zodat in het water, bij het wisselpunt en bij de start van het fietsen geen drukte ontstond. Ondanks de wind en wat stroming in het water werd er goed gezwommen en zat iedereen, na 1100m, al snel op de fiets.

De fiets-route was uitgestippeld door Welmer en ging langs Haarzuilens, Breukelen, Loenen, Nigtevecht en Abcoude….. het was genieten, en soms afzien, voor de deelnemers.

Na het fietsen een mooie 10km run langs de Vecht met finish in Breukelen. Super goede prestaties en hele blije gezichten na afloop. Te gek om met Team YTIN zo lekker te bewegen en zoveel plezier te hebben. Het was heerlijk om die gezamenlijke energie te ervaren en we kijken alweer uit naar 31 mei, het “YTIN 1848k from Dusk till Dinner” evenement.

Houd de website en facebook in de gaten om te zien wat er komende tijd nog meer voor leuks georganiseerd wordt!

#YTIN#yourtimeisnow#swimming#cycling#running#triathlon#triforlife#corona-proof#event#energy#fit#fun#onegroup#onegoal