+316 52045725 & +316 24929448 info@ytin.nl

Ondanks het gemis van het echte menselijke contact geniet Jasper onwijs van het geven van de Zoom-trainingen en de interactie die hij hiermee heeft met de deelnemers. Iedere avond om 20:00 een groeiende groep enthousiastelingen die hem voorzien van een hoop energie.

Mensen van Team YTIN, leden van OSM Atletiek, bootcampers, mensen van de zondag HIIT-groep en heel veel anderen! Maar ook in het bedrijfsleven weten mensen hem te vinden. Training voor mensen van Heineken (via de Atleetfabriek) en 3 keer per week voor Genmab BV. Gister zelfs 45 werknemers, ook uit Denemarken en de USA. Heel gaaf om te doen! In de avond deed Gezamenlijke Brandweer Amsterdam mee met de Zoom-training. Mooi om die brandweerlieden te zien zweten en werken! Voor komend weekend staat het eerste ‘Corona-proef’ evenement gepland in samenwerking met Wijkrestaurant Venster en we kunnen niet wachten nog meer moois te organiseren.

Het voelt fijn om in deze tijd toch in beweging te zijn, fysiek maar ook mentaal. Aanpassen aan deze tijd en maatregelen en nieuwe manieren ontdekken!

Wil jij ook graag in beweging en fit blijven? Laat het me weten!

Hoe werkt het?

  1. Download en installeer de gratis Zoom-app
  2. Meld je aan bij Jasper (06-52045725, jasper@ytin.nl)
  3. Wacht op de uitnodiging
  4. Aansluiten bij de virtuele training door de Zoom ID in te vullen of de verkregen link te volgen

Iedere avond is er een andere type training en je kan zo vaak meedoen als je zelf wilt! Je hebt geen materialen nodig, een matje en/of handdoek en een flesje water is voldoende. Jasper zorgt voor de juiste muziek. Omdat Jasper de training live geeft is er interactie met zowel de trainer als de andere sporters. Zoals je gewend bent van de YTIN-trainingen staat met plezier bewegen voorop!

  • Maandag: Power-training (cardio en kracht)
  • Dinsdag: Boxing-Cardio (bokshandschoenen niet noodzakelijk)
  • Woensdag: Tabata-workout (interval, oefening 20 sec/10 sec rust/8 herhalingen)
  • Donderdag: AMRAP (zoveel mogelijk herhalingen in gestelde tijd)
  • Vrijdag: FreakyFriday-workout (lekkere start van je weekend)

Hopelijk tot snel! Tot Zoom!