+316 52045725 & +316 24929448 info@ytin.nl

Moet je thuisblijven vanwege het coronavirus, maar heb je wel een fysiotherapeut nodig? Geen probleem!

Fysiotherapie Nieuwendijk werkt met de nieuwste technologie om, ondanks alle maatregelen, de beste resultaten te behalen. Het is mogelijk om een e-consult in te zetten als vervanging van een fysieke afspraak op de praktijk. Zeker in deze tijd is dat een uitkomst voor veel mensen.

Voor voorlichting, huiswerkoefeningen en trainingsschema’s werk ik met de (gratis te downloaden) PhysiApp®. In dit programma staan Nederlands gesproken video’s met oefeningen. De video’s laten helder en overzichtelijk zijn hoe je een oefening op de juiste wijze kunt uitvoeren. Ook zijn er standaard oefenprotocollen aanwezig en video’s en voorlichtingsmateriaal met duidelijke uitleg over specifieke klachten of aandoeningen.

Naast de mogelijkheid tot een video-consult maak ik persoonlijke oefenschema’s en houd ik de voortgang nauwgezet bij. De schema’s kun je via laptop, tablet of telefoon openen en makkelijk afvinken. Hiermee kan jouw herstel ook in deze moeilijke tijd succesvol verlopen.

Zo blijf ik, samen met jou, werken aan de beste behandelresultaten!

Meer weten? Neem contact op met Marlies (marlies@ytin.nl)