+316 52045725 & +316 24929448 info@ytin.nl

Nu de maatregelen om het corona-virus in te dammen zijn verlengd tot en met 28 april is het belangrijk om komende weken voldoende beweging te krijgen, je immuunsysteem op peil te houden, optimistisch te blijven en de juiste energie te hebben. Eigenaarschap over je fysieke en mentale gezondheid is belangrijk, juist nu!

Inmiddels geeft Jasper nu sinds 2 weken trainingen via Zoom en de groep van enthousiaste deelnemers groeit.

De trainingen zijn iedere avond van 20:00-21:00 uur en iedereen kan meedoen! Omdat wij vinden dat vitaliteit voor iedereen belangrijk is, juist in deze onzekere financiële tijd, hebben we bewust de kosten zo laag mogelijk gehouden. Overigens is alles bespreekbaar, mensen in beweging houden is uiteindelijk onze missie!

De kosten zijn € 7,50 per week, voor bedrijven en sportclubs zijn de tarieven in overleg.

Hoe werkt het?
  1. Download en installeer de gratis Zoom-app
  2. Meld je aan bij Jasper (06-52045725, jasper@ytin.nl)
  3. Wacht op de uitnodiging
  4. Aansluiten bij de virtuele training door de Zoom ID in te vullen of de verkregen link te volgen

Iedere avond is er een andere type training en je kan zo vaak meedoen als je zelf wilt! Je hebt geen materialen nodig, een matje en/of handdoek en een flesje water is voldoende. Jasper zorgt voor de juiste muziek. Omdat Jasper de training live geeft is er interactie met zowel de trainer als de andere sporters. Zoals je gewend bent van de YTIN-trainingen staat met plezier bewegen voorop!

  • Maandag: Power-training (cardio en kracht)
  • Dinsdag: Boxing-Cardio (bokshandschoenen niet noodzakelijk)
  • Woensdag: Tabata-workout (interval, oefening 20 sec/10 sec rust/8 herhalingen)
  • Donderdag: AMRAP (zoveel mogelijk herhalingen in gestelde tijd)
  • Vrijdag: FreakyFriday-workout (lekkere start van je weekend)

Inmiddels geeft Jasper ook trainigen via Zoom voor een groeiend aantal bedrijven. Dit is ook overdag mogelijk en zeker voor werkgevers interessant om hun werknemers, juist in deze tijd, fit en productief te houden!

Voor mensen die wel graag willen bewegen, maar liever 1-op-1-trainen of behoefte hebben aan een oefenprogramma (bijvoorbeeld bij blessures of lichamelijke klachten)…. ook dat is mogelijk! In samenwerking met Fysiotherapie Nieuwendijk bieden wij door middel van Physi-app (Physitrack) op maat gemaakte oefenprogramma’s, voorlichting en videoconsulten.

Doe jij nog niet mee maar lijkt het je leuk aan te sluiten bij het groeiende Team YTIN? Train jij liever 1-op-1 of heb je behoefte aan een persoonlijk oefenprogramma? Of wil jij online trainingen voor je werknemers of sport-club neem dan nu contact op! Je mag altijd gratis een proef-training volgen.

Hopelijk tot snel! Tot Zoom!

Your Time is Now