+316 52045725 & +316 24929448 info@ytin.nl
Kan je komende tijd niet naar je fysiotherapeut, sportschool of training maar wil je wel graag in beweging blijven en aan je vitaliteit blijven werken? Of heb je gewoon even behoefte aan een gesprek of tips?  Door middel van Physi-app begeleiden wij je graag op afstand dmv een op maat gemaakt oefenprogramma, voorlichting en videoconsulten! De mogelijkheden zijn groot: kracht, conditie, ademhaling, ontspanning, pilates, coaching etc. etc. Verder zal Jasper dagelijks via Zoom een training gaan geven. Gewoon thuis sporten met toch de steun van een trainer en andere deelnemers! Inmiddels is de eerste training op deze manier gegeven en de reacties zijn positief! Juist in deze tijd is het zo belangrijk om vitaal en in beweging te blijven en wij helpen je hier graag bij! Uiteraard is 1 op 1 begeleiding, met inachtneming van richtlijnen RIVM en GGD, ook mogelijk! Marlies zal komende tijd blijven werken om schouder aan schouder met huisartsen en medici te staan. Als primair aanspreekpunt voor houding- en beweging gerelateerde zorg, zodat huisartsen en ziekenhuizen niet nog meer belast worden. Denk aan bijvoorbeeld valtrauma’s van ouderen, het op de been houden van cruciale beroepsgroepen, fundamentele klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat en zorgen dat mensen langer thuis kunnen blijven om ziekenhuizen te ontlasten. Meer informatie? Of deelnemen aan de dagelijkse training via Zoom? Neem contact op met Jasper of Marlies