+316 52045725 & +316 24929448 info@ytin.nl

Mensen zijn je grootste kapitaal! Hoe houd je hen vitaal?

Kom op zaterdag 18 april 2020 naar de YTIN Day Experience bij Hoeve Wielrevelt in Haarzuilens. Op die dag werken wij aan de vitaliteit van uw werknemers en van iedereen die een energiek en vitaal leven nastreeft!

Een wervelende dag vol van energie, inspiratie en plezier met als doel iedereen, in de breedste zin van het woord, in beweging te brengen.

Vitale mensen zijn fit, ontspannen, duurzaam inzetbaar, productief en kunnen hun talenten goed inzetten. Vitaliteit in organisaties laat het ziekteverzuim afnemen en heeft als effect dat werknemers en werkgever meer tevreden zijn. Een onderzoek van de MKB service desk uit 2018 laat zien dat vitaliteit verhogen zowel langdurig als kort ziekteverzuim met 15% doet verminderen.

Programma:

1. We gaan de deelnemers fysiek in beweging brengen door middel van verschillende beweegvormen. De activiteiten worden afgestemd op de groep deelnemers. Omdat het een bewezen positief effect op de gezondheid heeft vinden de beweegvormen zo veel mogelijk buiten plaats.

2. Een deel van de dag gaan we aan de slag met ademhaling en hartcoherentie met als doel verbetering van focus, slaap en rust, en meer energie en vitaliteit!

3. Met behulp van een dynamische meditatie wordt bewustwording gecreëerd van eventueel opgehoopte spanning en laten we het stress-niveau dalen om in een meer natuurlijke en ontspannen staat te komen.

Locatie:

Bij Hoeve Wielrevelt, midden in een prachtig natuurgebied wordt rust ervaren en kan de drukte en hectiek van het alledaags leven achter gelaten worden. Deze dag is perfect om de regie weer in eigen hand te nemen, op te laden en te groeien.

Hoeve Wielrevelt

Adres:

Hoeve Wielrevelt, Thematerweg 10 Haarzuilens

Datum en tijd:

Zaterdag 18 april 2020, van 10:00 uur tot 17:00 uur (lunch om 13:00 uur)

Kosten:

€99,–  (incl BTW)

De kosten zijn inclusief  alle activiteiten, koffie/thee/water, een (h)eerlijke lunch met mooie streekproducten en tussendoortjes.

Aanmelden:       

Kijk op www.ytin.nl of mail info@ytin.nl

Trainers:

Jasper (YTIN)

Als vitaliteitscoach en trainer binnen YTIN helpt Jasper mensen fysieke, mentale en emotionele vrijheid te vinden om meer uit het leven te halen. Bewegen in de breedste zin van het woord staat bij hem centraal.

Marlies (Fysiotherapie Nieuwendijk en YTIN)

Sinds 2003 is Marlies werkzaam in haar eigen praktijk in Nieuwendijk als fysiotherapeute en NLP- en mBIT-coach. Een mooie combinatie omdat veranderingen in het lichaam, veranderingen in de geest impliceren en andersom.

Marjolein (Blissfinderz)

De zoektocht naar zichzelf begon voor haar in 2009 toen ze worstelde met een burnout en ze in contact kwam met meditatie, familieopstellingen en healings. Inmiddels helpt ze vrouwen en mannen over de hele wereld met het terugvinden van de verbinding met zichzelf.