+316 52045725 & +316 24929448 info@ytin.nl

Zondag 31 mei was het tijd voor het evenement “YTIN From Dusk till Dinner”. Deze dag was het 1848 uur geleden dat Nederland in een intelligente lockdown ging en het idee was om met Team YTIN die dag 1848 kilometer te bewegen.

Al snel werd duidelijk dat we dit aantal kilometers zouden halen en werd het bijgesteld naar 2020…….maar ook dit werd ruimschoots gehaald.

In totaal is er, door 57 deelnemers, 3075 km gerend, gefietst, gezwommen en ge-skate. Van halve triatlons tot 5 km zwemmen tot een 50km ultra-run en alles daar tussen! Jong en oud…..Iedere kilometer telde mee!

Op zaterdag zijn Fynn en Tristan begonnen met 100km (hardlopen, wielrennen en skaten) en Mathijs en Kate samen 21km op skates. Geweldig dat ook de kinderen zoveel plezier uit bewegen halen. Om 5:26 uur ging het evenement echt van start. Zonsopkomst en een 42,2 run-bike-run van Denise en Marlies. Zij waren op tijd bij de zwemstart van de triatleten Menno, Joeri, Marco, Henrike, Guike, Martin, Dominique, Welmer en Jasper. In totaal goed voor 768km. Ook begonnen Claudia en Miriam toen, samen met 3 andere zwemmers, aan een 5km zwemtocht en gingen Alexander (66km triatlon) Niels (105km wielrennen) en Iris (10km hardlopen) vanaf hun vakantie-adres van start. Annet liep na haar nachtdienst nog 13km en Amely stapte op haar race-fiets voor een 50km tocht.

De hele dag werd er gesport, gezweet, afgezien en genoten. Koen en Daphne 42.2 run-bike-run met Isa 21km op skates. Maarten en gezin 96km, Wynia en gezin 174km, Jonas 25km hardlopen, Jasmijn 90km en Gerard 50km wielrennen. Mathieu, Stephanie, Marc en Sandra samen 255km. Eva en Paulien 30km run-bike-run inclusief geweldig filmpje. Geert-Jan en Judith een monster fietstocht van 202 kilometer rond het Markermeer (samen dus goed voor 404km)

Sabine (10km hardlopen) en Laurent (110km duathlon) in de Franse Alpen, na een lange en strenge lockdown, genietend van het feit dat ze eindelijk weer verder van huis mochten! Peter en Kristel goed voor 30km hardlopen, Hans rende 15km bij elkaar en Robbert en Ianthe waren goed voor 72km. Dan fietste Vincent nog 65km, liep Melissa 10km hard en werd er door Joost zelfs een ultra van 50km gelopen. Geweldig om de hele dag foto’s van blije, sportende mensen te ontvangen! Die energie was echt fantastisch…..

We sloten deze dag af met een mooi 3 gangen-(afhaal)diner van The Colour Kitchen in Zuilen! Wat was het leuk om via Zoom toch samen te kunnen eten, kletsen en lachen!!

The Colour Kitchen, namens YTIN en alle deelnemers dank voor het heerlijke eten en de fijne samenwerking!

En dan waren er nog de fantastische prijzen!!!

 • verblijf van 3 nachten op Camping Duinrell, incl toegang tot attractiepark en korting toegang Tikibad, gesponsord door Niels van Eurocamp (www.eurocamp.nl). Gewonnen door Fynn
 • 1x afhaaldiner van the Colour Kitchen, gesponsord door YTIN. Gewonnen door Dominique
 • 1x kwartaal gratis trainen bij YTIN, gesponsord door Jasper. Gewonnen door Jasmijn
 • 1x inspanningstest bij Move-Support voor de leukste actie-foto (www.move-support.nl) Gewonnen door Eva
 • 1x dinerbon 2 personen bij The Colour Kitchen (mooiste food photo) Gewonnen door
 • 3x 2 tickets voor een open water zwemtraining bij Claudia van Zwemanalyse (www.zwemanalyse.nl) Gewonnen door Alexander, Henrike en Eva
 • 1x privé-tennisles van Koen. Gewonnen door Kristel
 • 1x privé-ski-les in Valthorens of le Corbier door Laurent, Gewonnen door Iris
 • 1x fles champagne gesponsord door Welmer Chauffeurs (www.welmerchauffeurs.nl) Gewonnen door Laurent
 • 1x fles rode wijn gesponsord door GBBA (www.gbba.nl) Gewonnen door Daphne
 • 1x fles rode wijn gesponsord door YTIN. Gewonnen door Wynia

Te gek dat zoveel mensen deze uitdaging met YTIN zijn aangegaan en we zoveel mooie sponsors hebben gevonden. Mede dankzij jullie was het een super geslaagd evenement.

Op naar nog meer mooie evenementen, uitdagingen en doelen. Houd de website en Facebook in de gaten!

#TeamYTIN#1848k#Dusk#Dinner#Running#Cycling#Swimming#Triathlon#Skating#Fit#Fun#Goals#OneGroupOneGoal#thecolourkitchen#zoom-diner#eurocamp#duinrell#GBBA#welmerchauffeurs#zwemanalyse#move-support#iedereeneenkans