YTinIBIZA2016

Van 9 t/m 15 oktober 2016 vond de tweede editie van YTinIBIZA plaats. Met 14 personen hebben we een geweldige week beleefd. Vanuit onze luxe villa in San Carlos zijn we mooie uitdagingen aangegaan. Naast o.a. (kick)boksen op het strand, SUP-en, Urban Running door Ibiza-stad, Kundalini Yoga, Power Training bij de villa en prachtige (pittige) hikes stonden ook coaching en mediteren op het programma. De gehele week hadden we de beschikking over 2 stoere Landrover Defenders waarmee we van en naar de activiteiten reden. Verder was er voldoende tijd voor ontspanning, bezoeken van bezienswaardigheden, goede gesprekken en heel veel gezelligheid! We hebben geluncht in geweldige restaurantjes en genoten van de lekkere, verantwoorde ontbijtjes en diners bij de villa!

Het was mooi om te zien hoe stralend, vol energie en met een grote glimlach de deelnemers na een week weer richting Nederland vertrokken.

Ook dit jaar kregen we weer veel lovende woorden terug van de deelnemers van YTinIBIZA2016. Onderstaand een aantal recensies:

Amy: “De kracht van YTIN; Jasper, Marjolein, Marlies en Martijn; jullie zijn super! Hoop dat jullie zo enthousiast blijven, nieuwe plannen gaan maken voor nieuwe reizen. De villa was prachtig, heerlijk gesport en gegeten en hele leuke nieuwe mensen ontmoet. Ik heb van jullie genoten en veel geleerd. Hoop zeker weer terug te komen. YTIN forever!”

Nienke: “Wat een fantastische week was het weer! Voor de 2e keer geïnspireerd door de schoonheid van Ibiza, tijdens een week vol activiteit waarbij iedereen eruit haalt wat diegene zoekt. Hiken, Suppen, HIIT, bootcamp, (Kick)boksen, Urban Run, en voor wie wil, ook de kans om bekender te worden met de spirituele kant van Ibiza; mediteren en yoga. Volgend jaar weer!”

Daphne: “Lieve Marjolein, Marlies en Jasper, wat heb ik een geweldige week gehad met YTIN op Ibiza. Het was vanaf de eerste stap op het fantastische eiland tot het eind super georganiseerd. Zo fijn dat je zelf even niet hoeft na te denken over wat je moet doen en wat je moet eten enzo. Echt alles is geregeld. Het programma is heel goed gevarieerd en sporten kan iedereen op zijn eigen niveau doen. De wandelingen zijn een hele mooie kans om het wonderschone Ibiza op een andere manier te ontdekken.
De avonden, met gezond en gevarieerd eten, waren gezellig en de gesprekken heel fijn.
En het huis was te gek.
Het is geweldig om op deze manier een week te hebben om aan jezelf te werken. Ik heb zo onwijs genoten, dank jullie wel!

Ronald: “Super ervaring en ver buiten mijn comfortzone in het begin. Zo close en hechte groep op het einde. Veel geleerd, gezien, ontdekt, beseft en laten landen. Zonder verwachtingen gegaan en met een heleboel handvatten terug naar huis. Nu is het aan mij om versie 2.0 van mezelf verder vorm te geven. Het was onwijs.. en ben iedereen zeer dankbaar.”

 

3 6 10 18 21 22 25 28