YTinIBIZA2015

Van 11 t/m 17 oktober 2015 vond de eerste editie van YTinIBIZA plaats.

Met 13 personen hebben we er een fantastische week van gemaakt. We verbleven in een luxe villa in San Carlos en hadden de gehele week de beschikking over een stoere Landrover Defender van 4×4 Rent Ibiza. Naast de vele sportieve activiteiten zoals Urban Running door Ibiza-stad, total body workouts, yoga/meditatie, dans, boksworkouts en uitdagende wandelingen op de mooiste plekjes van het eiland was er voldoende tijd voor ontspanning, bezoeken van bezienswaardigheden en heel veel gezelligheid! We hebben geluncht in geweldige restaurantjes en genoten van de lekkere, verantwoorde ontbijtjes en diners bij de villa! Iedereen kwam met een eigen doelstelling en heeft daar gedurende de week aan kunnen werken.

We kregen veel lovende woorden terug van de deelnemers van YTinIBIZA2015. Onderstaand een aantal recensies:

Twan: “Ik heb echt een super week gehad met jullie in Ibiza!! (Bedankt voor de heerlijke recepten). Zeker voor herhaling vatbaar. Alles was erg goed geregeld…en de balans tussen sporten en ontspanning was voor mij perfect.
Ik ben weer helemaal zen en opgeladen.”

Froukje: “Het kan niet vaak genoeg gezegd worden, maar jullie hebben echt een fantastische week neer gezet, en dat voor de eerste editie! Echt heel knap en super professioneel!
YTinIbiza! Impossible is nothing! Dit vat in mijn ogen eigenlijk alles samen.”

Marie-Flore: “”YTinIBIZA is de beste manier om Ibiza te ontdekken! De perfecte combinatie van sport, bezinning en ontspanning op toplocaties. Je gaat gegarandeerd met nieuwe inspiratie en heel veel energie naar huis.”

Ianthe: “Wat een groot succes was jullie eerste YTinIBIZA! Wat voor mij de belangrijkste succesfactoren waren: jullie passie, toewijding en plezier in deze week. Vanuit jullie kracht, energie en oog voor ieder van ons, ontstond er vanaf dag 1 een hele bijzondere, veilige, warme en energieke sfeer. Daarmee is de basis al helemaal geweldig. Het is echt een product van jullie drieën en dat is ook wat het nodig heeft. Door jullie uitgebreide voorbereidingen en samenwerking stond de week als een huis en krijgen de mensen waar voor hun geld. Alle aspecten waren in balans, de voeding, trainingen, uitjes, het vervoer, de lol en de goede gesprekken. En het huis natuurlijk…. !”

Suus:”YTinIBIZA was voor mij een openbaring! Door het sporten, gezond eten kwam ik dicht bij mezelf en dit heb ik als positief ervaren. De groep en de organisatie vond ik top. De balans tussen ontspanning en sport was precies goed. Daarnaast het genieten van de heerlijke gezonde gerechten die weer input geven voor in mijn eigen leven. Het is een aanrader voor iedereen. Het is namelijk  een mooi nieuw begin voor een energie volle periode!”

Ook wij kijken terug op een zeer geslaagde editie en danken iedereen die heeft geholpen aan deze onvergetelijke week!

foto13foto14 foto15 foto16 foto9foto11foto12