YTinIBIZA

YTinIBIZA 2019

5th anniversary SPECIAL EDITION

 

Na 4 succesvolle edities zijn we klaar voor een speciale editie waar onze fysieke, mentale en energetische krachten gebundeld worden…….en jij kan er in 2019 bij zijn!

Your Time is Now! Kom in beweging en gun jezelf een onvergetelijke week op het magische eiland Ibiza!

YTinIbiza organiseert van 13 t/m 19 oktober een trainings- en coachingsweek op Ibiza. Gedurende 7 dagen sta jij centraal. Een combinatie van sport, ontspanning, activiteiten, persoonlijke ontwikkeling, goed, gezond, lekker eten en vooral heel veel plezier op de mooiste plekjes van het eiland, maakt deze reis uniek!

It’s Time to Move…Het thema dat centraal staat is beweging. Dit kan op fysiek, mentaal en energetisch niveau zijn. Iedereen is uniek en heeft zijn eigen aanpak nodig. Daar spelen we op in. Niets is verplicht, alles mag. Wel maken we slim gebruik van de groepsdynamiek om zo elkaar te inspireren en waar nodig jou uit de comfortzone te halen.

Het fysieke niveau is sport en beweging. Hier kun je denken aan hardlooptraining, (kick-)bokstraining, bootcamp, power training, hikes, yoga en pilates voor alle niveaus. Spel speelt hierin een belangrijke rol. De fysieke beweegvormen vinden bij voorkeur plaats in de natuur omdat dit een bewezen positief effect heeft op de gezondheid.

Op mentaal vlak brengen we jou in beweging door je in contact te brengen met jouw missie en doelen. Door middel van verscheidene coachingsopdrachten maken we jou bewust van onbewuste processen, patronen en gedachten.

Het energetische niveau is gericht op het weer in het eigen lichaam zitten en deze ook te voelen. Begeleide meditaties voor alle niveaus zijn de afgelopen edities zeer succesvol gebleken. Maar ook het oplossen van energetische blokkades en het weer laten stromen van de eigen lichaamsenergie en dat te laten voelen is een sterk element.

We verblijven in een heerlijke villa die jou onderdompelt in typische Ibiza-sferen.

Wij hebben met veel zorg een programma samengesteld en elke dag staan er meerdere activiteiten gepland onder begeleiding van ervaren personal trainers, (vitaliteits-) coaches, een fysiotherapeut en energy worker. Tijdens de week is er volop tijd om jouw doelen vast te stellen en hiermee aan de slag te gaan. Daarnaast hebben wij exclusieve activiteiten voor jullie geregeld op de mooiste plekken van Ibiza.

Voor ontbijt, lunch en diner wordt alle dagen gezorgd. Dit kan zowel in de villa als buitenshuis zijn. Deze voeding is door onze voedingsdeskundige volledig afgestemd op jullie work-out. Koffie, thee en water zijn inclusief, maar andere (alcoholische) versnaperingen zijn voor jullie eigen rekening. Uiteraard zorgen wij wel dat dit voor handen is, zodat jullie tijd over hebben om te sporten of te relaxen zonder naar de supermarkt te moeten. Genieten is het kernwoord!

We hebben ruimte voor max 18 deelnemers.

Prijs inclusief:
– 6 overnachtingen in luxe villa met zwembad (2persoons-kamers)
– activiteiten
– 7x ontbijt
– 6x lunch
– 6x diner
– koffie/thee/water/tussendoortjes (snacks)
– dagelijkse trainingen en geplande activiteiten

Prijs*

€1295,- per persoon voor 6-daags-arrangement

****EARLY-BIRD-ACTIE (boeken voor 01-01-2019)  €1195,-***

 

Optioneel bij te boeken:

– leefstijlcoaching
– massage (sport-, ontspannings- of holistisch energetisch)
– energy release treatment

*exclusief:
– vliegticket
– vervoer
– alcoholische drank
– reis- en annuleringsverzekering

Ga jij deze onvergetelijke week met ons beleven?
Schrijf je nu in!