YTinIBIZA

TIME TO CELEBRATE!!!!

Je leest het goed. Wij hebben wat te vieren. Na 4 ongelofelijk succesvolle edities met bijzondere resultaten gaan we dit keer voor een grootse editie. Dat mag ook wel, want het is ons JUBILEUM. En deze jubileumeditie gaat nog spectaculairder, nog leuker en nog uitdagender worden op fysiek, mentaal en energetisch vlak.

Your Time is Now! Jij kunt bij deze editie aanwezig zijn!

Van 13 t/m 19 oktober organiseren wij een trainings- en coachingsweek op Ibiza. En gedurende deze 6 dagen sta jij centraal. Een combinatie van sport, ontspanning, activiteiten, persoonlijke ontwikkeling, goed, gezond, lekker eten en vooral heel veel plezier op de mooiste plekjes van het eiland, maakt deze reis uniek!

Your Time to Celebrate…Het thema dat centraal staat is het leven te vieren. Eens stil te staan bij de behaalde resultaten van een afgelopen periode. Bewust te worden van hetgeen je allemaal bereikt hebt en dat te vieren! Dit kan op fysiek, mentaal en energetisch niveau zijn. Iedereen is uniek en heeft zijn eigen aanpak nodig. Daar spelen we op in. Niets is verplicht, alles mag. Wel maken we slim gebruik van de groepsdynamiek om zo elkaar te inspireren en waar nodig jou uit de comfortzone te halen.

Het fysieke niveau is sport en beweging. Hier kun je denken aan hardlooptraining, (kick-)bokstraining, bootcamp, powertraining, hikes, yoga en pilates voor alle niveaus. Spel speelt hierin een belangrijke rol. De fysieke beweegvormen vinden bij voorkeur plaats in de natuur omdat dit een bewezen positief effect heeft op de gezondheid.

Op mentaal vlak brengen we je in beweging door je in contact te brengen met jouw missie en doelen. Door middel van verscheidene coachingsopdrachten maken we jou bewust van onbewuste processen, patronen en gedachten. Het energetische werk is gericht op het weer in contact brengen met jezelf en het bewuster worden van jouw energieveld. Begeleide meditaties voor alle niveaus zijn de afgelopen edities zeer succesvol gebleken en de afgelopen editie hebben we voor het eerst ook Womb Awakening oefeningen toegepast. De womb is het centrum van creativiteit en vrouwelijkheid. Daarnaast kun je geholpen worden om energetische blokkades op te heffen en je eigen lichaamsenergie weer te laten stromen.

Dit alles vindt plaats in een echte authentieke Ibiza finca die jou onderdompelt in typische Ibiza-sferen. Wij hebben met veel zorg een programma samengesteld en elke dag staan er meerdere activiteiten gepland onder begeleiding van ervaren personal trainers, (vitaliteits-)coaches, een fysiotherapeut en energy worker. Tijdens de week is er volop tijd om jouw doelen vast te stellen en hiermee aan de slag te gaan. Daarnaast hebben wij exclusieve activiteiten voor jullie geregeld op de mooiste plekken van Ibiza.

Voor ontbijt, lunch en diner wordt alle dagen gezorgd. Dit kan zowel in de villa als buitenshuis zijn. Deze voeding is door onze voedingsdeskundige volledig afgestemd op jullie work-out. Koffie, thee en water zijn inclusief, maar andere (alcoholische) versnaperingen zijn voor jullie eigen rekening. Uiteraard zorgen wij wel dat dit voor handen is, zodat jullie tijd over hebben om te sporten of te relaxen zonder naar de supermarkt te moeten.
Genieten is het kernwoord!

We hebben ruimte voor max 18 deelnemers.
Prijs inclusief:
– 6 overnachtingen in luxe villa met zwembad (2 of 3-persoons-kamers)
– activiteiten
– 6x ontbijt
– 6x lunch
– 6x diner
– koffie/thee/water/tussendoortjes (snacks)
– dagelijkse trainingen en geplande activiteiten

Prijs*
€1295,- per persoon voor 6-daags-arrangement

Optioneel bij te boeken:

– Leefstijlcoaching
– Massage (sport-, ontspannings- of holistisch energetisch)
– Bliss Healing (signature treatment waar gebruik gemaakt wordt van verschillende healing technieken)
– Sacred Womb Awakening sessie

*exclusief:

– vliegticket
– vervoer
– alcoholische drank
– reis- en annuleringsverzekering

Ga jij deze onvergetelijke week met ons beleven?
Schrijf je nu in!

IMG_2783 IMG_2789 IMG_2787 IMG_2786 IMG_2784

 

 

 

IMG_2788