Recensies YTINIBIZA

Benieuwd naar hoe andere deelnemers de vorige edities van YTinIBIZA hebben ervaren? Hier lees je enkele recensies

Lizalo (2017): “Heerlijk om zo verzorgd te worden op deze mooie plek en dit samen met iedereen te beleven”

Paul (2017): “Onder de indruk van jullie organisatie-skills en jullie energie om ons overal in mee te nemen. Heerlijk ontspannen met een geweldige groep mensen.”

Philippine (2017): “Petje af voor hoe jullie alles verzorgd hebben! Zoveel mooie dingen gedaan….”

Marco (2017): “Dank voor alle ontspanning, persoonlijke confrontaties en nieuwe doelen voor de toekomst”.

Claudia (2017): “Super dat iedereen op zijn eigen niveau wordt uitgedaagd. Dank voor alle nieuwe ervaringen en dat ik heerlijk nergens over na hoefde te denken en alles werd verzorgd. Super vet dat we dit zo op Ibiza hebben mogen meemaken en het eiland op deze manier hebben gezien. Gave ervaring die ik niet had willen missen en nooit zal vergeten”

Inge (2017); “Ik ben afgelopen week echt gegroeid en jullie en mezelf heel dankbaar.”

Amy (2016): “De kracht van YTIN; Jasper, Marjolein, Marlies en Martijn; jullie zijn super! Hoop dat jullie zo enthousiast blijven, nieuwe plannen gaan maken voor nieuwe reizen. De villa was prachtig, heerlijk gesport en gegeten en hele leuke nieuwe mensen ontmoet. Ik heb van jullie genoten en veel geleerd. Hoop zeker weer terug te komen. YTIN forever!”

Nienke (2016): “Wat een fantastische week was het weer! Voor de 2e keer geïnspireerd door de schoonheid van Ibiza, tijdens een week vol activiteit waarbij iedereen eruit haalt wat diegene zoekt. Hiken, Suppen, HIIT, bootcamp, (Kick)boksen, Urban Run, en voor wie wil, ook de kans om bekender te worden met de spirituele kant van Ibiza; mediteren en yoga. Volgend jaar weer!”

Daphne (2016): “Lieve Marjolein, Marlies en Jasper, wat heb ik een geweldige week gehad met YTIN op Ibiza. Het was vanaf de eerste stap op het fantastische eiland tot het eind super georganiseerd. Zo fijn dat je zelf even niet hoeft na te denken over wat je moet doen en wat je moet eten enzo. Echt alles is geregeld. Het programma is heel goed gevarieerd en sporten kan iedereen op zijn eigen niveau doen. De wandelingen zijn een hele mooie kans om het wonderschone Ibiza op een andere manier te ontdekken.De avonden, met gezond en gevarieerd eten, waren gezellig en de gesprekken heel fijn.En het huis was te gek.Het is geweldig om op deze manier een week te hebben om aan jezelf te werken. Ik heb zo onwijs genoten, dank jullie wel!

Ronald (2016): “Super ervaring en ver buiten mijn comfortzone in het begin. Zo close en hechte groep op het einde. Veel geleerd, gezien, ontdekt, beseft en laten landen. Zonder verwachtingen gegaan en met een heleboel handvatten terug naar huis. Nu is het aan mij om versie 2.0 van mezelf verder vorm te geven. Het was onwijs.. en ben iedereen zeer dankbaar.”

Twan (2015): “Ik heb echt een super week gehad met jullie in Ibiza!!Zeker voor herhaling vatbaar. Alles was erg goed geregeld…en de balans tussen sporten en ontspanning was voor mij perfect.
Ik ben weer helemaal zen en opgeladen.”

Froukje (2015): “Het kan niet vaak genoeg gezegd worden, maar jullie hebben echt een fantastische week neer gezet, en dat voor de eerste editie! Echt heel knap en super professioneel!
YTinIbiza! Impossible is nothing! Dit vat in mijn ogen eigenlijk alles samen.”

Marie-Flore (2015): “YTinIBIZA is de beste manier om Ibiza te ontdekken! De perfecte combinatie van sport, bezinning en ontspanning op toplocaties. Je gaat gegarandeerd met nieuwe inspiratie en heel veel energie naar huis.”

Ianthe (2015): “Wat een groot succes was jullie eerste YTinIBIZA! Wat voor mij de belangrijkste succesfactoren waren: jullie passie, toewijding en plezier in deze week. Vanuit jullie kracht, energie en oog voor ieder van ons, ontstond er vanaf dag 1 een hele bijzondere, veilige, warme en energieke sfeer. Daarmee is de basis al helemaal geweldig. Het is echt een product van jullie drieën en dat is ook wat het nodig heeft. Door jullie uitgebreide voorbereidingen en samenwerking stond de week als een huis en krijgen de mensen waar voor hun geld. Alle aspecten waren in balans, de voeding, trainingen, uitjes, het vervoer, de lol en de goede gesprekken. En het huis natuurlijk…!”

Suus (2015):”YTinIBIZA was voor mij een openbaring! Door het sporten, gezond eten kwam ik dicht bij mezelf en dit heb ik als positief ervaren. De groep en de organisatie vond ik top. De balans tussen ontspanning en sport was precies goed. Daarnaast het genieten van de heerlijke gezonde gerechten die weer input geven voor in mijn eigen leven. Het is een aanrader voor iedereen. Het is namelijk  een mooi nieuw begin voor een energie volle periode!”