Jasper Hellwig

yo 341Mijn naam is Jasper Hellwig. Ik ben getrouwd met Marlies en trotse vader van zonen Fynn Kimi en Matti Yuki. Vanaf 2000 tot november 2014 ben ik werkzaam geweest als manager binnen diverse commerciële organisaties. Vanaf november 2014 ben ik full time bezig met YTIN coaching en training. In de zoektocht naar mezelf, naar mijn dromen en doelstellingen, heb ik NLP ontdekt. Ik wil meer verdieping in het leven en uit het leven halen wat erin zit. Effectiever worden en belemmeringen uitschakelen.

Ik ben vitaliteitscoach. Gecertificeerd Coach (NLP Master, NOBCO),  Personal Trainer (NASM), voedingsdeskundige, functioneel coach en functioneel trainer (CHIVO). Daarnaast ben ik actief als instructeur/trainer voor De Atleetfabriek, The Bootcampclub Utrecht en jeugdtrainer van atletiek vereniging OSM in Maarssen. Ik werk samen met Genmab B.V. en Heijmans N.V.

Vanaf 2017 ben ik actief als brandweerman (i.o.) bij post Maarssen van de VRU. In mijn vrije tijd ben ik druk bezig met het behalen van mijn eigen doelen, onder andere de Ironman Maastricht 2018.

Als je energieniveau je weerhoudt om te doen met je leven
wat je het liefst zou doen, dan is het tijd voor actie.

Mijn missie is mensen te laten ervaren dat ze enorm veel energie in zich hebben en daarmee alles kunnen bereiken wat ze willen. Dit zowel mentaal als fysiek.
Mensen helpen om:

  • het beste uit zichzelf en het leven te halen;
  • doelen te stellen en bereiken;
  • te presteren op de top van hun kunnen;
  • interne weerstanden en belemmeringen te overwinnen;
  • zichzelf beter te leren kennen.

Wanneer je het toelaat, zul je versteld staan waar toe je in staat bent.
Alles wat een ander kan, kan jij leren.
Dat wat je tegenhoudt, is wat je nodig hebt.

Your Time is Now…