Hooikoorts Taping

Veel mensen ervaren komende periode klachten veroorzaakt door hooikoorts.

Fysiotherapie Nieuwendijk biedt een unieke tape techniek van Medical Taping die kan zorgen voor een duidelijke reductie van uw hooikoorts klachten!

De klachten beginnen vaak in de lente door het stuifmeel van bomen, grassen en planten. Het menselijk lichaam vormt automatisch antistoffen tegen stuifmeel, maar bij iemand die last heeft van hooikoorts reageert het lichaam heel heftig. Het afweermechanisme reageert sterk waardoor de slijmvliezen veel meer slijm gaan produceren hetgeen een reeks van klachten veroorzaakt zoals een loopneus, niezen, verstopte neus, branderige- of traanogen. Zelfs vermoeidheid en koorts zijn vaak gehoorde problemen.

Binnen het Medical Taping Concept bestaat een tape-toepassing die de hooikoortsklachten sterk kan verminderen of zelfs ervoor kan zorgen dat iemand klachtenvrij het seizoen doorkomt.

Net zoals door een bindweefselmassage invloed kan worden uitgeoefend op segmentale relaties binnen het lichaam, heeft een behandeling met CureTape® ook effect op de segmentale structuren met als voordeel dat tapen een 24-uurs behandelmethode is.

Na één keer tapen is er sprake van een nawerking gedurende een kortere of langere periode (meerdere weken). Bij chronische klachten kan de tape opnieuw gezet worden.

Hooikoorts taping:  € 15,00 per keer inclusief tape benodigdheden. In de praktijk blijkt niet vaker dan 3 keer per seizoen nodig te zijn.

Voor meer informatie neem contact op met Marlies of kijk op www.fysiotape.nl/hooikoorts